Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Leveransvillkor

Order

Inga beställningar är för små eller för stora. Vi har hög servicegrad med snabba och säkra leveranser.

Många av våra produkter är kundspecifika och säljs i varierande antal.

Skicka ett mail till info@pencraft.se så skickar vi omgående prislista eller offert. Eller ring Henrik på mobil 070-600 74 35 om det är bråttom eller om ni har någon fråga.

Leverans

Vi skickar våra produkter med DHL, eller Posten om det är mindre försändelser under 2 kg.

Beställer du produkter utan tryck innan kl: 12 skickas produkterna oftast samma dag och är framme dagen efter. Beställer du produkter med tryck tar leveransen istället 1-2 veckor (kan eventuellt bli kortare leveranstid). De flesta produkterna finns på lager men om vi behöver beställa produkter från leverantören kontaktar vi dig.

Ångerrätt

Ångerrätten är 14 dagar och börjar gälla samma dag som leveransen kommit fram till dig. Vill du ångra ditt köp, kontakta oss via mail eller telefon. Vi behöver veta om du vill byta ut din beställning mot en annan beställning eller om du vill ångra hela köpet och få pengarna tillbaka. Vill du ha pengarna tillbaka och om leveransen redan är betald, behöver vi veta hur du vill att vi ska föra över pengarna till dig. Återbetalningen sker inom 30 dagar från den dagen vi underrättades om att du vill häva ditt köp.
OBS! Produkterna får inte vara använda eller tvättade! Har du använt eller tvättat produkterna måste du betala hela eller en del av beställningen om du ångrar ditt köp. 

Beställningen skall skickas tillbaka inom 14 dagar från den dagen du meddelade oss att du ångrat ditt köp. Skicka tillbaka beställningen i förpackningen som vi skickat till dig eller använd en förpackning som skyddar beställningen så mycket som möjligt från att skadas vid leveransen. Lägg följesedel och eventuell faktura löst överst i returförpackningen tillsammans med en notering där du har skrivit att du vill ångra ditt köp. Du står för portot för returförsändelsen. Vid retur är det du som kund som har ansvar för produkten och står för risken vid leveransen tills den kommit fram till oss.

Reklamation 

Om du skulle du få en vara som det är något fel på, kontakta oss på mail och berätta så utförligt som möjligt vad det är för fel på varan och skicka gärna bilder. Du måste kontakta oss inom 8 arbetsdagar om det är fel på varan. Är det fel på varan när den kommer fram till dig och vi godkänner reklamationen, är det vi som står för returkostnaden. Du som kund är skyldig att kontrollera din leverans.

Beställningen skall skickas tillbaka inom 14 dagar från den dagen du meddelade oss att du vill reklamera ditt köp. Skicka tillbaka beställningen i befintligt skick och packetera det väl antingen i förpackningen som du fick beställningen i eller annan förpackning som skyddar varan så mycket som möjligt vid leverans. Lägg följesedel och eventuell faktura överst i returförpackningen. Vi bokar transport och mailar retursedel.