Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Specialbeställ

Vi har stor erfarenhet av att göra specialanpassade textilprodukter på vår fabrik i södra Indien.

Kontakta Henrik på tel 070-600 74 35 eller maila till info@pencraft.se om vi vill beställa en kasse eller t-shirt med egen design.

Badlakan

Du kan beställa badlakan i valfritt tryck och färg. Här har vi fått i uppdrag av Santa Maria att göra taco på ett badlakan.

Vill du göra något liknande, kontakta oss!

T-shirt

Beställ t-shirt i valfri färg, med tryck var du vill på t-shirten, t ex i nacke, på framsida, baksida eller på ärmarna. Du kan även skicka färgkod till oss så får du t-shirten i din drömfärg!

Här har vi fått i uppdrag av en reklambyrå och Skånemejerier att göra en t-shirt där det är ett tryck av logo på insidan av nacken och i mjölkvit färg framtill på t-shirten. Denna t-shirt blev en del av en mycket lyckad kampanj!

Lapp och innerficka

Tygkassarna går att få i valfri kvalitet, färg och med mått på sidor och handtag helt enligt era önskemål. Vi har gjort massor med olika modeller utifrån kundens önskemål, här är några exempel.

Redken tygväska till vår-kampanj med lapp och innerficka.

Plastficka

Vi har tagit fram en kasse åt Hultfreds Bibliotek med anpassat tryck och fastsydd plastficka med öppning, på baksidan med plats för lånekort.

Premium kasse i kvalitet 320 g/m2

På uppdrag av Nola Industrier har vi tagit fram en premium kasse i kvalitet 320 g/m2 med vita sömmar och tryck på alla sidor. Perfekt gåva till kunderna på mässan!

Förkläden

För att kunna ge er bästa pris gör vi även regelbundna samleveranser direkt från vår fabrik. Förkläden går då att få i valfri PMS-färg samt med er egen design vid order av minst 25 st, mellan 3-10 veckor beroende på leveranssätt.

Vi är kända för att leverera hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Många välkända företag finns bland våra nöjda kunder.

Logoband

Att bära sitt passer/ID-kort eller nycklar i ett band runt halsen har blivit populärt i många sammanhang. Logobandet kan göras personligt i många olika varianter med tryckt eller vävd logotyp och blir då en praktisk profilprodukt.

Några exempel på hur du kan utforma dina nyckelband efter dina behov och önskemål:

- Ett nyckelband där motivet vävs in i nyckelbandet och gör motivet negativt på baksidan.
- Tubvävt band där motivet trycks på bandet.
- Säkerhetsfäste i nacken
- Snabbkoppling där du kan plocka av och sätta på den nedre delen av nyckelbandet.
- Kabinhake, nyckelring, mobilfäste, roterbar krok.

Du kan välja mellan olika färger och bred på bandet.